Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε τριπλέτα “φωτιά”!

Τρεις σπουδαίες μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Σελλάνων.

Στην ομάδα της Καρδίτσας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Γιώργος Μπιτέλης, Δημοσθένης Τζέκος (φωτ) και Ανδρέας Χατζής, ισχυροποιώντας με αυτό τον τρόπο το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ο πρώτος είναι 30 ετών (16/09/1987), μέσος που αγωνιζόταν επί μία πενταετία στην Αναγέννηση Καρδίτσας και παλαιότερα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ολυμπιακό Βόλου ενώ συνολικά έχει καταγράψει 199 επαγγελματικές συμμετοχές και έξι τέρματα.

Ο Δημοσθένης Τζέκος είναι 31 ετών (22/07/1987), επιθετικός, που προέρχεται από διετή θητεία στην Αναγέννηση Καρδίτσας και παλαιότερα σε ΟΦΗ, Φωκικό, ΑΟ Επισκοπή, Τύρναβο, Εθνικό Καστρακίου, Ολυμπιακό Βόλου, Ταυρωπό και Ναυπακτιακό Αστέρα. Έχει συνολικά 156 επαγγελματικές συμμετοχές και 28 γκολ.

Ο Ανδρέας Χατζής είναι 21 ετών (21/04/1997), μέσος που επίσης προέρχεται από την συντοπίτισσα Αναγέννηση, ενώ στην αρχή της καριέρας του αγωνίστηκε στη Δόξα Μητρόπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μπιτέλη, Δημοσθένη Τζέκο και Ανδρέα Χατζή. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Δημοσθένης Τζέκος 31 ετών αγωνίστηκε σε Άρη Πατρών, Ναυπακτιακό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό Βράχο Καστρακίου, Τύρναβο, Επισκοπή, Φωκικό, ΟΦΗ, Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Μπιτέλης 31 ετών αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Αντρέας Χατζής είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως ακραίος μέσος. Αγωνίστηκε στη Δόξα Μητρόπολης στον Εθνικό Καρδίτσας, Άρη Καρδίτσας, Αναγέννηση Νέων και Αναγέννηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected