Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στα κυανόλευκα και ο Τεγούσης

Οι μεταγραφές των Χιντζίδη και Καραγιάννη άνοιξαν την…όρεξη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Κώστα Τεγούση.

Ο 26χρονος (08/08/1991) μέσος με καταγωγή από το Αγρίνιο, βρέθηκε στα Χανιά και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του ΑΟΧ/Κισσαμικού, για να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα τη σεζόν 2018/2019.

Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Τρίκαλα, Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα, Προοδευτική, Μανδραϊκό και Αιγάλεω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τεγούση.

Το βιογραφικό του: Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 8 Αυγούστου 1991 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ελπίδες Αγρινίου. Επόμενος σταθμός του ο Ακαρνανικός Φυτειών στη Δ’ Εθνική, κατηγορία στην οποία έπαιξε και με Αιγάλεω, Μανδραϊκό. Στο “Σίτι” πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2009-2010.

Στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έπαιξε δύο χρόνια με την Καλλιθέα (42 συμμ.-1 γκολ) σε δύο διαφορετικές θητείες, δύο σεζόν με τον Φωστήρα (43 συμμ.) και μία με τον Αγρ. Αστέρα (23 συμμ.-4 γκολ). Το β’ μισό της σεζόν 2012-2013 έπαιξε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική με την Προοδευτική.

Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στα Τρίκαλα και στη συνέχεια εντάχθηκε στον Εθνικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά όχι και την άνοδο.”

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected