Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού Λουτρού

Ξεκίνημα στις μεταγραφικές κινήσεις για τον Ολυμπιακό Λουτρού, που συμφώνησε με δύο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Γιάννη Γατόπουλο και Γρηγόρη Μουσενίκα, που βρέθηκαν τη Δευτέρα 16/7 με τους ανθρώπους της διοίκησης και έδωσαν τα χέρια για τη νέα σεζόν.

Ο πρώτος είναι 29 ετών (17/08/1988), επιθετικός που το δεύτερη εξάμηνο της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Φίλιππο Μελίκης (3 συμμετοχές) και στο ξεκίνημα στην ΑΕ Σχοινά (9 συμμετοχές, ένα γκολ). Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς, Φίλιππο Μέσης και ΠΑΟ Παλατίτσια.

Ο Γρηγόρης Μουσενίκας είναι 26 ετών (01/04/1992), μέσος που αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην ΑΕ Καψόχωρας (10 συμμετοχές, 2 γκολ) και επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό Λουτρού. Έχει θητεύσει επίσης σε Νίκη Αγκαθιάς και Αλιάκμων Νησελίου.

Για την επιστροφή τους στους “ερυθρόλευκους” μίλησε στο SportsUp :

“Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρού που θα συνεργαστούμε για ακόμα μια φορά. Ο στόχος θα είναι όπως την πρώτη φορά, η άνοδος τώρα όμως με “οδηγό” τον Σάκη Παγγούρα, που όλοι ξέρουμε ποιος είναι… Θα ήθελα να καλέσω τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Λουτρού να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια μας. Τέλος εύχομαι στην ομάδα του χωριού μου, τη Νίκη Αγκαθιάς να πετύχει για ακόμα μια φορά τους στόχους της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected