Κατηγορίες
Basket

Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Αετών Βέροιας για την εταιρία “ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε.”

Ξεκίνησε ήδη η προεργασία για τη νέα σεζόν στους Αετούς Βέροιας, η διοίκηση των οποίων έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές για την ομαλή διοικητική και αγωνιστική λειτουργία του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Και ενώ βρισκόμαστε στις καλοκαιρινές διακοπές και εκ των πραγμάτων έχουν “παγώσει” οι αγωνιστικές δραστηριότητες, η διοίκηση των Αετών Βέροιας δεν παύει να εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν.

Πρώτο μέλημα η δημιουργία ενός ισχυρού γκρουπ συνεργατών, με στόχο την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του συλλόγου, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες που δεν συνάδουν άλλωστε με την οικονομική συγκυρία της εποχής.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία “ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΖΙΔΗ Ο.Ε.”, μιας εταιρίας που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992, από τον Ανέστη και τον Αλέξανδρο Κετσετζίδη και έχει ως αντικείμενο την προμήθεια ειδών μηχανολογικής στεγανοποίησης / τσιμούχες – seals, packings, gaskets. Ωστόσο, οι ιδρυτές δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο, ήδη από το 1983.

Το Δ.Σ.της ομάδας ευχαριστεί θερμά τους αδελφούς Ανέστη και Αλέκο Κετσετζίδη για την άμεση ανταπόκρισή στην πρόσκλησή μας για τη στήριξη των Αετών Βέροιας με την ευγενική τους χορηγία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected