Διαιτησία

Ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

Όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας υποχρεούνται προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης για τα πρωταθλήματα περιόδου 2018-19 της ΕΠΣ Ημαθίας, να συμμετάσχουν στο τοπικό σεμινάριο όπως προβλέπετε από τον Κανονισμό.

Υποχρεωτικά , μέχρι την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, θα πρέπει να προσκομίσουν προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ, στα γραφεία της ΕΠΣ, τα εξής:

– ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ Βεβαίωση από οφθαλμίατρο (οξύτητα όρασης και αντίληψης χρωμάτων).

– Βεβαίωση από καρδιολόγο με την επιβεβαίωση ότι μπορεί ν’ αγωνιστεί και να συμμετάσχει στους αγώνες. Αντίγραφο ποινικού μητρώου

– ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Βεβαίωση από οφθαλμίατρο (οξύτητα όρασης και αντίληψης χρωμάτων) Αντίγραφο ποινικού μητρώου

Διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές

Διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές διαιτησίας θα εξετασθούν από μια ύλη ερωτήσεων, του βιβλίου Κανόνων του Παιχνιδιού 2017/18 και τις πρακτικές οδηγίες της ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα και η ημερομηνία του σεμιναρίου και των αγωνιστικών τεστ θα γνωστοποιηθούν στις 24 Αυγούστου 2018.

Τα αγωνιστικά τέστ θα είναι όπως αυτά των αξιολογημένων ταχύτητες 40άρια και 75άρια αλλά σε χρόνους όρια τοπικών πρωταθλημάτων.

Όποιος δεν συμμετέχει στην διαδικασία του ετήσιου σεμιναρίου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ για την περίοδο 2018-19.

Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος δεν μπορεί λόγω υποχρεώσεων να συμμετέχει στις διαδικασίες του σεμιναρίου θα δοθεί άλλη μια ευκαιρία μετά από ένα μήνα χωρίς όμως να μπορεί να συμμετέχει μέχρι τότε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΕΠΣΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected