Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Κυανόλευκοι” οι Πατσαρούχας και Χαντζής

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον ΑΟ Σελλάνων, που ενισχύεται σημαντικά ενόψει τη νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Καρδίτσας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Πατσαρούχα και του Κώστα Χαντζή, οι οποίοι ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (13/04/1998), επιθετικός που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Λαμία (7 συμμετοχές) ενώ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου.

Ο Κώστας Χαντζής είναι επίσης 20 ετών (29/01/1998), επιθετικός που προέρχεται από την Κ20 της Ξάνθης και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο πλαίσιο αυτό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμη ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τους Ευάγγελο Πατσαρούχα και Κωνσταντίνο Χαντζή, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ της.

Ο Ευάγγελος Πατσαρούχας είναι 20 ετών και μπορεί να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, ως πλάγιος χαφ αλλά κυρίως ως επιθετικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Λαμίας.

Ο Κώστας Χαντζής είναι από την Καρδίτσα, 20 ετών και αναδείχτηκε από την Αργεντινή Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2016 προωθήθηκε στην Ξάνθη όπου στελέχωσε την Κ-20 στη Superleague.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected