Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η συνεργασία του Αστέρα Αλεξάνδρειας με την εταιρία “Sport Experte” και τον Δημήτρη Πετκάκη!

Μια νέα συνεργασία ξεκινά στην Ημαθία και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Αστέρα Αλεξάνδρειας και τη “Sport Experte”.

H γερμανική εταιρία που απασχολεί μάνατζερ ποδοσφαιριστών, στην οποία υπεύθυνος στην Ελλάδα είναι ο Δημήτρης Πετκάκης, προχωρά στη συνεργασία με την Ακαδημία του Αστέρα, με στόχο την διοχέτευση της τεχνογνωσίας αλλά και την παρακολούθηση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα :

“Η ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας και η γερμανική εταιρεία management ποδοσφαιριστών SPORT EXPERTE με υπεύθυνο στην ΕΛΛΑΔΑ τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΚΑΚΗ ήρθαν σε συμφωνία συνεργασίας.

Μια συνεργασία που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη της Ακαδημίας του Αστέρα σε όλα τα επίπεδα καθώς και τον εκσυγχρονισμό και λειτουργία σε σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η πολύ καλή λειτουργία της ακαδημίας μέχρι τώρα ήταν ο δρόμος για πολλά παιδιά να κάνουν το πρώτο βήμα τους στο ποδόσφαιρο και να διδαχθούν τον σωστό τρόπο λειτουργίας μέσα στο γήπεδο.

Η συνεργασία με την SPORT EXPERTE έρχεται για να επισφραγίσει αυτη την άριστη δουλειά και να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο όλων αυτών των νεαρών ποδοσφαιριστών με εξαίρετο ταλέντο εκτός από την αγορά της Ελλάδας και στις αγορές της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής και για τις δύο μεριές όπου η παραγωγή και τροφοδότηση ποδοσφαιριστών θα είναι η κύρια προταιρεότητα και θα γίνεται με ύψιστη διάθεση και επαγγελματισμό.

Την Παρασκευή 20/7 στο Tailor Gastronomy Bar και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί και επίσημα η παρουσίαση της συνεργασίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας με την εταιρία management ποδοσφαιριστών SPORT EXPERTE και θα ανακοινωθεί και η κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Πετκάκη Δημήτρη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected