Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τσαγκαλίδης και Μούρας στους πρωταθλητές

Στην προσθήκη δύο νέων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΟ Φλωριάδας.

Παίκτης των πρωταθλητών Άρτας είναι με κάθε επισημότητα ο 22χρονος μέσος Ηλίας Τσαγκαλίδης (κάτω μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΟΦ). Ο Τσαγκαλίδης αγωνίζεται κυρίως στο χώρο του κέντρου και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ατρόμητο Πτολεμαΐδας, Εορδαϊκό (3 χρόνια, 1 Γ’ Εθνική), Εθνικό Φιλιππιάδας (Γ’ Εθνική), Κοζάνη (Γ’ Εθνική), ΑΕΠ Καραγιαννίων, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα, δευτεραθλητή και φιναλίστ Κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φλωριάδας δήλωσε στο artagoal.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην ομάδα της Φλωριάδας και που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον Πρόεδρο κ. Θωμά Βασίλα και τον προπονητή κ. Γιώργο Γιάννο τους οποίους γνωρίζω από την κοινή μας πορεία στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά ώστε η ομάδα να έχει μία καλή πορεία στην πρώτη της σεζόν στη Γ’ Εθνική».

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε και η απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Μούρα (πάνω), ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Θεσπρωτό (Γ’ Εθνική), στον οποίον είχε μετακομίσει εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε με τον Πίδνο Κόνιτσας τη σεζόν 2016-17, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του artagoal.gr, ο ΑΟ Φλωριάδας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με Σέρβο σέντερ φορ και τις επόμενες μέρες αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected