Κατηγορίες

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας και τα νέα δεδομένα για τους δημοσιογράφους-φωτογράφους

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας με την οποία κάνει γνωστές τις ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής των ομάδων που θα αγωνιστούν στα επερχόμενα πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση αφορά τα ανδρικά αλλά και αυτά των Νέων και Παίδων, ενώ σημαντικό είναι ότι καταργείται η αλληλογραφία μεταξύ Ένωσης και ομάδων και καθιερώνεται η ανταλλαγή εγγράφων-πληροφοριών μέσω ηλεκτρονικών ταχυδρομείων (e-mail).

Παράλληλα, αλλάζει το στάτους της εισόδου δημοσιογράφων και φωτογράφων στα γήπεδα της Ημαθίας, καθώς θα εκδοθούν από την Ένωση οι ανάλογες διαπιστεύσεις κατόπιν προσκόμισης συγκεκριμένων δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Από την επιτροπή πρωταθλήματος & κυπέλλου της ΕΠΣΗ μετά τις αποφάσεις του συμβουλίου στις 16/07/2018 ανακοινώνονται τα εξής:

1. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής καθώς και για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΗ θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 20/08/2018 και ώρα 12:00. Με την δήλωση συμμετοχής οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να προσκομίσουν και ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας (e-mail) μέσω της οποίας θα γίνεται η αλληλογραφία από τη νέα χρονιά και έπειτα μεταξύ της ΕΠΣΗ και των ομάδων.

2. Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ 16 που αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2003 και έπειτα. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 60,00 € και οι αγώνες θα διεξάγονται Σάββατο πρωί.

3. Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα υποδομών Κ 14 που αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-2005 κι έπειτα. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στο ποσό των 50,00 € και οι αγώνες θα διεξάγονται Κυριακή πρωί.

4. Θα εκδοθούν ταυτότητες δημοσιογράφων καθώς και φωτορεπόρτερ οι οποίοι μόνο αυτοί θα έχουν δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τη σαιζόν 2018-2019 (εξαιρούνται δημοσιογράφοι κάτοχοι κάρτας ΕΣΗΕΑ). Η έκδοση της ταυτότητας θα γίνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων στην ΕΠΣΗ και προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (θα γίνουν γνωστά με νεότερη ανακοίνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected