Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κάτοικος Αγίας Μαρίνας και ο Τάσος Τσακαλίδης

Για μια ακόμη χρονιά θα παραμείνει στο ρόστερ ο Τάσος Τσακαλίδης.

Ο 31χρονος (27/04/1987) μέσος εντάχθηκε στους “κυανόλευκους” στις 17/7/2017 όμως στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να περάσει το κατώφλι του χειρουργείου.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου όμως πιστεύει στις δυνατότητες του πρώην παίκτη των Μακροχωρίου, Αλμωπού Αριδαίας, Αιολικού και Βέροιας, με αποτέλεσμα να κληθεί να ανανεώσει για την επόμενη σεζόν

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με την εμπειρία του Τάσου Τσακαλίδη θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός αλλά μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν συμφώνησε με τον Πρόεδρο κ Καλαιτζίδη και τον Τεχν .Διευθυντή Βασίλη Κατσούλη μετά και από επιθυμία και του προπονήτη Γιάννη Καψαλιάρη θα είναι γερός και δυνατός στην διάθεση του μιας και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

“Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Τσακαλίδη.

Ο Τάσος Τσακαλίδης, ποδοσφαιριστής με σημαντική διαδρομή στο χώρο αλλά και ήθος, με σημαντική καριέρα σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών που αγωνίστηκε (ΠΑΕ Βέροια ,ΑΙΟΛΙΚΟΣ ,ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΑΚΡΩΧΟΡΙ) που με την εμπειρία του και το ταλέντο του θα βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Έπονται και άλλες κινήσεις”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected