Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Και ο Μπερνιδάκης στο ρόστερ των πρωταθλητών!

Εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στις μεταγραφικές του επιλογές ο ΑΟ Υπάτου, που έκανε δικό του και τον Νίκο Μπερνιδάκη.

Ο 31χρονος (25/03/1987) επιθετικός, με σπουδαία θητεία σε ΑΠΟ Κερατσίνι, Ηρόδοτο, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου, Κισσαμικό, Περαμαϊκό, Προοδευτική, Μανδραϊκό, Αιγάλεω, Ράκα Σερβίας, Φαέντζα Κάλτσιο (Ιταλία), Πάρμα Κ19 και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, είναι το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Βοιωτίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Μπερνιδάκη.

Ο Μπερνιδάκης έχει γεννηθεί τον Μάρτιο του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Πάρμα και ακολούθως της Φαέντσα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Τσεχία και η Ράκα Μπρατισλάβας στην οποία και έμεινε τρία χρόνια.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική σε Αιγάλεω και Κισσαμικό και στη Γ’ Εθνική με Προοδευτική, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου και τον Ηρόδοτο. Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Κερατσινίου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, να είναι δυνατός και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Νίκο Καλώς ήρθες!!”

Φωτογραφία του χρήστη Α.Ο.ΥΠΑΤΟΥ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected