Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο δρόμο για τη Ζάκυνθο και ο Μιχαηλίδης!

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο ΑΟ Κατασταρίου.

Όπως αναφέρει το ioniansports, πρόκειται για τον Θεόδωρο Μιχαηλίδη, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Πάτρας τα τελευταία χρόνια κερδίζοντας το πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι στη Γ΄ Εθνική κατέγραψε 20 συμμετοχές (1.271 λεπτά). Παίκτης που έχει παραστάσεις από Γ΄- Δ΄ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε Θύελλα Πατρών, Τριταιϊκό, Δόξα Νέας Μανωλάδας και Διαγόρα.

Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Ποταμίτη ο οποίος χειρίζεται τις μεταγραφές στο νομό Αχαΐας και θα είναι τη νέα χρονιά μέλος της οικογένειας του Κατασταρίου.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, ο πρωταθλητής Ζακύνθου έχει κλείσει τον τερματοφύλακα Θανάση Δρακόπουλο από την Αχαϊκή, τον ακραίο αμυντικό Ηλία Παναγόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα, τον αμυντικό Σπύρο Σωτηρόπουλο από την Αχαϊκή και τον Θεόδωρο Μιχαηλίδη από τον Διαγόρα, ενώ παίζεται και η μετακίνηση του Φώτη Γεωργαντόπουλου που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Από την νησί έχουν συμφωνήσει ο τερματοφύλακας Διαμαντής Χαρακτινός, οι δύο νεαροί Λευτέρης Μεταξάς και Ιάκωβος Καπαρέλης. Ο νεαρός αμυντικός από το Τσιλιβή, Ανδρέας Δρόσος και ο ακραίος αμυντικός του Παναρτεμισιακού, Νίκος Κορφιάτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected