Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εμπειρία και ποιότητα για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με Βοργιατζίδη

Την 4η μεταγραφή του ανακοίνωσε σήμερα (22/7) ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Πρόκειται για τον Γιώργο Βοργιατζίδη, που βρέθηκε χθες στα γραφεία των “κυανολεύκων” και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη.

Ο 33χρονος (27/06/1985) αμυντικός έχει μια σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Κοζάνης, ωστόσο στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε σε εθνικές κατηγορίες, τόσο με τη φανέλα της Κοζάνης όσο και με τους Πιερικό, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Εορδαϊκό.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αλιάκμων Αιανής, ενώ έχει θητεύσει σε ΑΕΚ Κοζάνης, Απόλλωνα Ακρινής, ΑΟ Κρόκου, ΑΕ Περδίκα, Ακρίτες Κοζάνης και Ερασιτέχνες Παναθηναϊκού

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας πρόσθεσε στο ρόστερ του τον πολύπειρο Κοζανίτη αμυντικό Γιώργο Βοργιατζίδη.

Για τον Γιώργο Βοργιατζίδη οι συστάσεις περισσεύουν καθώς ο 33 χρόνος αμυντικός κουβαλά πλούσιες παραστάσεις από τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ξεκίνησε από τους Ακρίτες Κοζάνης, ερασιτέχνες ΠΑΟ, Κοζάνη (Γ,Δ Εθνική), Πιερικό (Γ,Δ Εθνική), ΑΕ Αλεξάνδρεια (Δ Εθνική), Εορδαϊκό (Γ,Δ Εθνική), ΑΕ Περδίκα, Κρόκο, Απόλλων Ακρινής, ΑΕΚ Κοζάνης και Αιανή, που ήταν και ο τελευταίος του σταθμός.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έρχεται να διαθέσει ουσία και εμπειρία στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

«Ο πρόεδρος κ Καλαϊτζίδης το ΔΣ καλωσορίζει στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας τον Γιώργο Βοργιατζιδη! Ο έμπειρος αμυντικός με το πλούσιο βιογραφικό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κοζάνης και όχι μόνο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες»!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected