Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Και το όνομα αυτού : Jérôme Simon

Μεταγραφή Γάλλου επιτελικού χαφ για τον ΑΟΧ/Κισσαμικός, ιδιαίτερα στοχευμένη αν κρίνει κανείς από το βιογραφικό του.

Ο 24χρονος (12/09/1993) μεσοεπιθετικός, με καταγωγή από τη Μπεσανσόν, έμεινε ελεύθερος από τη βελγική Μόλενμπεκ (22 συμμετοχές, 3 γκολ) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Βιρτόν, Ποντέ, Μονπελιέ Β και Γκρενόμπλ Κ19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Την απόκτηση του 24χρονου Γάλλου μέσου Ζερόμ Σιμόν ανακοινώνει ο ΑΟΧ Κισσαμικός.

Το βιογραφικό του: Γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1993 ο Σιμόν σε νεαρή ηλικία αγωνίστηκε στην Κ19 της Γκρενόμπλ και ακολούθησαν η β’ ομάδα της Μονπελιέ και η Λε Ποντέ.

Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στο Βέλγιο με πρώτο του σταθμό τη Βιρτόν (ομάδα της Βελγικής επαρχίας του Λουξεμβούργου) και επόμενο τη Μολενμπέκ, την οποία βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην 1η Ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι δηλώσεις του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την υποδοχή της οποίας έτυχα με την άφιξή μου και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της διοίκησης από την πρώτη στιγμή.

Το πλάνο της ομάδας είναι πολύ ενδιαφέρον και από την πλευρά μου θα τα δώσω όλα για να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας και να φορέσω τη φανέλα της ομάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected