Διάφορα - Συνεργάτες

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ απόψε στο “Draw” Cafe

Στη «μάχη» των προκριματικών του Champions League… ρίχνεται το απόγευμα ο ΠΑΟΚ.

H αναμέτρηση έχει ώρα έναρξης στις 20:30 και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα την απολαύσουν στον άνετο χώρο του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που ξεκινά τις υποχρεώσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας αγωνιστικής σεζόν και μεγάλος στόχος για το «συγκρότημα» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αρχικά η πρόκριση στην επόμενη φάση, τον 3ο προκριματικό γύρο.

Σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να «πετάξουν» εκτός συνέχειας της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την Βασιλεία, τότε θα αντιμετωπίσουν την Σπαρτάκ Μόσχας σε αναμετρήσεις για την πρόκριση στα play offs. Αν ο ΠΑΟΚ φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, τότε αυτόματα θα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League.

Αντίθετα, στο ενδεχόμενο που οι Μακεδόνες δεν μπορέσουν να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, τότε θα… μεταφερθούν στον 3ο προκριματικό του Europa League, όπου θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού της Βιτορούλ με την Βίτεσε και θα παλέψουν για τα play offs της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ένα βήμα πριν τους ομίλους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected