Basket

Όλες οι τελευταία ανακατατάξεις στη Γ Εθνική μπάσκετ

Τις ανακατατάξεις που προκάλεσαν οι αποφάσεις της Δόξας Λευκάδας και της ΑΕΛ να αποχωρήσουν από τις κατηγορίες τους ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Ιπποκράτης Κω αποτελεί ομάδα της Α2, με την Ένωση Ιλίου να παίρνει την θέση του στο Νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής. Το κενό που αφήνει ομάδα του Ιλίου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής καταλαμβάνει ο Αργοναύτης Τριγλίας, με την Ραφήνα να αποκτάει μετά από αρκετά χρόνια και πάλι ομάδα σε Εθνική κατηγορία.

Επίσης, ο υποβιβασμός της ΑΕΛ στην ΕΣΚΑΘ έφερε τη Νίκη Βόλου στο Βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής και τον ΑΟ Καλαμπάκας στην Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο.

Αναλυτικά :

Πραγματοποιήθηκαν οι εξής ανακατατάξεις σωματείων ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19:

Μετά την δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών και τον υποβιβασμό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία (3ο όμιλο), το σωματείο που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης είναι ο ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ο οποίος και αποδέχθηκε την άνοδο του στην κατηγορία.

Μετά την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία του ΑΣΚ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ την θέση του στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών (1ος όμιλος) καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης.

Μετά την άνοδο στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών του ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ την θέση του στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών (2ο όμιλο) καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ που έχει προτεραιότητα από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Μετά την δήλωση μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (2ος όμιλος) του σωματείου ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ και τον υποβιβασμό της στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, το σωματείο που έχει προτεραιότητα από τους αγώνες κατάταξης είναι ο ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος και αποδέχθηκε την άνοδο του στην κατηγορία.

Μετά την άνοδο στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας του σωματείου ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ την θέση του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας καταλαμβάνει το σωματείο ΑΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ που έχει προτεραιότητα από το Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected