Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εντυπωσιακή η Σέλτικ, έκανε το πρώτο βήμα για την ΑΕΚ. Προβάδισμα και για τον Άγιαξ (vids)

Η Σέλτικ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση και το… ραντεβού με την ΑΕΚ, κερδίζοντας με ανατροπή τη Ρόζενμποργκ με 3-1. Οι Κέλτες είχαν και 3 δοκάρια.

Η διαφορά της Σέλτικ με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της είναι ότι δεν πανικοβάλλεται αν ένα παιχνίδι της στραβώσει. Θα παίξει το παιχνίδι της με τον ίδιο τρόπο, με εμπιστοσύνη στο πλάνο της και όπου την βγάλει.

Στο κατάμεστο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» ο Αγιαξ υποδέχθηκε τη δευτεραθλήτρια Αυστρίας Στουρμ Γκρατς. Τέσσερα χρόνια απουσίας από τ’ αστέρια μετρά ο Αίαντας, ο οποίος με το 2-0 βρέθηκε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά. Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι από τη Στουρμ, πίεσαν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και πήραν μια εύκολη νίκη, χωρίς μάλιστα να ξεκινούν στο βασικό σχήμα οι Τάντιτς, Μπλιντ (μπήκαν αλλαγή στο 66′ και στο 84′ αντίστοιχα). Στο 15ο λεπτό ο Ζίγιεχ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 57′ ο Σένε αστόχησε από την άσπρη βούλα, αλλά στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-0. Βασικός αγωνίστηκε ο Αυλωνίτης.

Τρία αποψινά ματς των προκριματικών έληξαν χωρίς τέρματα. Η ΜΠΑΤΕ υποδέχθηκε την Ελσίνσκι κι έμεινε στο μηδέν, με τους Λευκορώσους να έχουν την κατοχή, αλλά όχι την ουσία. Ίδιο σκηνικό και στη Βουλγαρία, η πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς έχασε αρκετές ευκαιρίες, η Βιντότον όμως στάθηκε τυχερή και απέσπασε ισοπαλία. Στην Αλβανία Κουκέσι και Καραμπάκ σε ένα μοιρασμένο ματς δεν βρήκαν δίχτυα και οι Αζέροι πήραν το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς :

ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ – Ελσίνκι  0-0
Κουκέσι – Καραμπάκ  0-0
Λουντογκόρετς – Βιντεότον  0-0
Άγιαξ – Στουρμ Γκρατς  2-0 (15′ Ziyech, 57′ Schoene)
Σέλτικ – Ρόζενμποργκ  3-1 (43-’75’ Edouard, 46′ Ntcham / 15′ Meling)

τα αποτελέσματα της Τρίτης 24/7 ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=UCO8hfXsZTs

https://www.youtube.com/watch?v=l1-OSDUxc2Y

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected