Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωτοβουλία της ΑΕ Σχοινά για τους πληγέντες της Αττικής

Πληθαίνουν οι πρωτοβουλίες συλλόγων και ιδιωτών για την ανακούφιση των πληγέντων της μεγάλης πυρκαγιάς που άφησε πίσω του πάνω από 70 νεκρούς.

Η ΑΕ Σχοινά ανακοίνωσε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλούν στην Ανατολική Αττική.

Αναλυτικά :

“Το διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Σχοινά εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την θλίψη του για αθώα θύματα και τους πληγέντες των γεγονότων που διαδραματίζονται αυτές τις δύσκολες ώρες στην ΕΛΛΑΔΑ.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή και στήριξη μας προς στους συνανθρώπους μας και οργανώνουμε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όπως bentadin γάζες γάλατα μακράς διάρκειας φρυγανιές εμφιαλωμένα νερά ρουχισμό κρέμες fucidin μωρομάντιλα πάνες για μωρά κτλπ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/7/2018 19:00-21:00 MM ΠΕΜΠΤΗ 26/7/2018 19:00-21:00 MM ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/7/2018 (ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ1 ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6988207242 ΤΟΛΙΟΣ ΘΩΜΑΣ 6977437453 ΣΤΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΥΓ2 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Α.Ε ΣΧΟΙΝΑ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected