Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (photos+vid)

Με τον αγιασμό και την πρώτη του προπόνηση, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας…σφύριξε την έναρξη της σεζόν 2018/2019!

Σε ένα Δημοτικό Στάδιο που με την πρώτη ματιά σου φανερώνει πως έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις (που επίκεινται κι άλλες, καθώς έχει ήδη εγκριθεί από την πολεοδομία η τοποθέτηση στεγάστρου αλλά και η διαπλάτυνση των αποδυτηρίων) όπως επίσης και μια σειρά από εργασίες συντήρησης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές “έγραψαν” τα πρώτα χιλιόμετρα της χρονιάς.

Παρόντες βεβαίως και όλα τα μέλη της διοίκησης, με επικεφαλή τον πρόεδρο Ανδρέα Καλαϊτζίδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από την κατάσταση του γηπέδου όσο και με τη συγκρότηση του ρόστερ, που εμφανίζεται ιδιαίτερα ποιοτικό και τη φετινή σεζόν.

Πρώτη γνωριμία (εντός αγωνιστικού χώρου) και για τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Καψαλιάρη ο οποίος επιστρέφει και πάλι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, μετά την πολυετή θητεία του στα τμήματα υποδομής της Βέροιας, ενώ το παρών έδωσε (σε έναν διαφορετικό φέτος ρόλο) και ο Τεχνικός Διευθυντής των “κυανολεύκων”, Βασίλης Κατσούλης.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, οι 19 ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ στους απόντες καταγράφονται οι Πέγιος, Φράγγης, Τσακαλίδης, Κελεσίδης, Νιογκάνα, Σερασκιέρης και Τηλκερίδης είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε λόγω στράτευσης.

Να σημειώσουμε πως απομένουν 3-4 κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενώ από τους “νέους” το παρών έδωσαν οι Γιώργος Τουλουμτζής, Γιώργος Βοργιαζίδης, Δήμος Συμπεθέρης, Λευτέρης Γραμματικός και Βαλάντης Κουτρουλιάς, με τον τελευταίο να εντάσσεται και τυπικά σήμερα μετά τη θητεία του στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

δείτε τη σχετική φωτό :

Οι δηλώσεις Καψαλιάρη, Καλαϊτζίδη :

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή “πρώτη” :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected