Κατηγορίες
Super League 1

Άκυρο της ΑΕΛ σε Παπαφώτη, Κασάδο, τέλος οι Θεοδωρόπουλος και Σαφαρίκας

Δεν θα αγωνιστούν τελικά στην ΑΕΛ οι Βασίλης Παπαφώτης και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο, ενώ αποδεσμεύονται οι Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας.

Στις 17/7 οι “βυσσινί” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου Κύπριου μέσου, Βασίλη Παπαφώτη και στις 23/7 του 31χρονου ακραίου αμυντικού, Χοσέ Μανουέλ Κασάδο (φωτ).

Ύστερα από λίγες ημέρες, αμφότεροι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Λάρισας, καθώς ανακοινώθηκε πως δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μαζί τους. Παράλληλα, αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαιο με τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας, Κώστα Θεοδωρόπουλο (7 συμμετοχές) και Αλέξανδρο Σαφαρίκα (δεν αγωνίστηκε).

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους.

Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected