Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έχασε τη…λάμψη του ο Αστέρας, αλλά στη ρεβάνς τους “έχει” τους Σκοτσέζους!

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να εξαργυρώσει το ονειρικό πρώτο ημίχρονό του, όταν προηγήθηκε με 2-0, και επιστρέφει στην Ελλάδα με… άδεια χέρια.

Οι Αρκάδες ηττήθηκαν 3-2 από την Χιμπέρνιαν στο «Ιστερ Ρόουντ» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League και πλέον οι Σκωτσέζοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς στην Τρίπολη (2/8). Η ελληνική ομάδα πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0, χάρις στα τέρματα του Κυριακόπουλου (12΄, 35΄).

Ωστόσο, οι Σκωτσέζοι κατάφεραν στην επανάληψη να σημειώσουν μία τεράστια ανατροπή με γκολ των Αμπρόουζ (63΄), Γκρέι (77΄) και Κάμπερι (90+3΄). Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας από το 83΄ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Πασαλίδη (2 κίτρινες).

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ (Νιλ Λένον): Μπογκντάν, Γουίτακερ (46΄ Γκρέι), Χάνλον. ΜακΓκιν, Σλίβκα, Μπόιλ, Μάλλαν, Στίβενσον, Καμπέρι, ΜακΓκρέγκορ, Αμπρόουζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (56΄ Ρόλε, 77΄ Μαρτίνεθ), Καλτσάς (77΄ Άνχελ), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (87΄ Χριστόπουλος), Μανιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected