Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καρέ μεταγραφών για τον Αετό!

Με την απόκτηση τεσσάρων νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που αποτελούν εισηγήσεις του προπονητή Δημήτρη Σίτσα, ολοκλήρωσε (κατά πάσα πιθανότητα) τις μεταγραφές του για την περίοδο του καλοκαιριού ο Αετός Ορφανού.

Όπως αναφέρει το xronometro.com, η ομάδα της Καβάλας ήρθε σε συμφωνία με τους Σταύρο Βαταμίδη, Τάσο Τεμπερεκίδη, Οδυσσέα Πατσιαβά και Νίκο Δουζδαμπάνη (φωτ).

Ο Βαταμίδης είναι κεντρικός μέσος κι έρχεται να καλύψει το κενό, που άφησε η αποχώρηση του Φίλιππου Τσαμπέγια. Είναι 22 ετών (2/9/1996) κι αγωνίζονταν την περασμένη περίοδο στον Φοίνικα Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς, ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου.

Ο Πατσιαβάς είναι 21χρονος (11/3/1997) μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε στην Κ-20 του Άρη και την περασμένη σεζόν είχε μια καλή σεζόν με την ΑΕ Χαριλάου.

Ο Τεμπερεκίδης είναι 21 ετών (14/5/1997), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και την περασμένη σεζόν ανήκε στον Παναιγιάλειο, χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς στη Football League.

Τέλος, ο Δουζδαμπάνης είναι 19 ετών (3/1/1999), αγωνίζεται ως επιθετικός κι έρχεται δανεικός από την Κ-20 του Άρη. Ο Δουζδαμπάνης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων της Θεσσαλονίκης, που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα στη Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected