Super League 1

Κρίθηκε στα πέναλτι το πρώτο φιλικό του Άρη

Νικηφόρο έστω και στα πέναλτι (4-1) ήταν το φιλικό του Άρη με την Μπέερσοτ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας (0-0 η κανονική διάρκεια).

Όπως αναφέρει το Sportime, οι «κίτρινοι» έφτασαν με καθυστέρηση στο γήπεδο, αφού χάλασε το πούλμαν που τους μετέφερε, ωστόσο δεν… άργησαν να κάνουν ευκαιρία (στο 12’ με σουτ του Λευτέρη Ιντζόγλου).

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ματέο Γκαρσία πέρασε δύο αμυντικούς, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μάικ Βανχάμελ, ενώ ούτε ο Νικολά Ντιγκινί είχε καλύτερη μοίρα στο 38’.

Γενικώς ο Άρης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος χάρη στην απόδοση των εξτρέμ του (Ερέρα, Ντιγκινί, Γκαρσία) και δεν απειλήθηκε καθόλου στο α’ ημίχρονο.

Αντίθετα, στο β’ μέρος οι «κίτρινοι» υστέρησαν στο δημιουργικό σκέλος και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο 78’, όταν ο Ταρίκ Τισουνταλί σημάδεψε το δοκάρι του Χουλιάν Κουέστα.

Το ματς έληξε ισόπαλο και αποφασίστηκε η διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Άρης επικράτησε 4-1 (Παυλίδης, Μπάσα, Μιλούνοβιτς, Μενέντεθ οι σκόρερ – ο Κουέστα απέκρουσε το ένα από τα δύο άστοχα πέναλτι των Βέλγων).

Συνθέσεις

ΜΠΕΕΡΣΟΤ (Μαρκ Μπρις): Βανχάμελ, Πριτσινένκο, Ντομ, Βαν Χίφτε, Γκρισέ, Ζουά, Μάες, Βανζέιρ, Μπουρντέν, Τισουνταλί, Κασμί

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Ιντζόγλου, Ναζλίδης, Κολάσο, Γκαρσία, Ματίγια, Βαλεριάνος.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουέστα, Μενέντεθ, Βέλεθ, Μπάσα, Μιλούνοβιτς, Παυλίδης, Διαμαντόπουλος, Σταμπουλίδης, Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected