Κατηγορίες
Football League

Εννιά παίκτες έβαλαν την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο, “έκλεισε” ο Τσαμούρης!

Ελάχιστα λεπτά, τρία έως πέντε για τον καθένα, χρειάστηκε ο Γιάννης Μπύρος για να κλείσει τις διαπραγματεύσεις του με τους παίκτες που είχε αποφασίσει να κρατήσει από το υπάρχον έμψυχο υλικό της Δόξας Δράμας.

Όπως αναφέρει το sportdrama, νωρίς το πρωί και μέχρι το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Δόξας πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να δει σε ραντεβού, προγραμματισμένα ανά τέταρτο της ώρας, τους ποδοσφαιριστές που με εντολή του είχαν κληθεί.

Όπως και στην περίπτωση του Στάικου Βεργέτη, καθώς και σε κάθε άλλη αντίστοιχη περίπτωση, η τακτική του είναι συγκεκριμένη. Λίγες σταράτες κουβέντες ουσίας, μια πολύ σύντομη αναφορά και διαπραγμάτευση στο οικονομικό και η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί.

Κατά αλφαβητική σειρά έκλεισε τους Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο και Σιώπη, οι οποίοι παραμένουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας.

Επίσης συναντήθηκε με τους Κυριακίδη και Παπαζούδη τους οποίους έθεσε στην κρίση του προπονητή, σε ότι αφορά την παραμονή τους στην ομάδα. Μοναδική εξαίρεση ήταν η περίπτωση του Παναγιωτούδη ο οποίος ζήτησε να παραμείνει στον Ηρακλή. Ο πρόεδρος της Δόξας έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του παίκτη.

Παίκτης της Δόξας λογίζεται και ο Μαχαίρας ο οποίος όμως δεν ήταν σήμερα παρών καθώς θα επιστρέψει αύριο στη Δόξα και στη Δράμα, μετά το σύντομο πέρασμα του από τον ΟΦΗ.

Η επιλογή του Λίτσκα να παρουσιαστεί συνοδευόμενος από δύο μάνατζερ δυσαρέστησε έντονα τον πρόεδρο της ΠΑΕ και παρότι υπήρξε αρχική συμφωνία το θέμα τέθηκε σε νέα βάση όπου θα παίξει ρόλο και η γνώμη του προπονητή.

Αφού τελείωσε με όλους αυτούς που θα υπογράψουν τα συμβόλαια τους το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Μπύρος ασχολήθηκε με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Έκλεισε ο Τσιαμούρης

Ένα τηλεφώνημα πέντε λεπτών ήταν αρκετό για να κλείσει τον 24χρονο (14/11/84) αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Κώστα Τσαμούρη. Γεννήθηκε στην Καβάλα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη. Αγωνίστηκε στην U23 της γερμανικής Kaiserslautern, τη Λαμία και τον Πανσερραϊκό. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδος Κ-19.

Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και το πρωί της Δευτέρας θα είναι στη Δράμα για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να περάσει αιματολογικές εξετάσεις.

Στην επόμενη τηλεφωνική κλίση το υποψήφιο μεταγραφικό απόκτημα ήταν τερματοφύλακας από την super league ο οποίος έδειξε ικανοποιημένος από την κίνηση Μπύρου και ζήτησε ένα περιθώριο απάντησης μιας ημέρας για οικογενειακούς λόγους.

Το σκεπτικό του προέδρου της Δόξας είναι να καλυφθεί άμεσα ο χαμένος χρόνος και να δημιουργηθεί μια ομάδα που χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό και σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή αναμένονται να ακολουθήσουν άμεσα οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected