Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφικό “καρέ” στον Λαγκαδά

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες η ΑΠΕ Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει το kampaniasports, οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Αλέξανδρο Ταχματζίδη, Ανέστη Χατζηλιάδη, Δημήτρη Αναστασιάδη και Σταύρο Ανδρεάδη.

Ο πρώτος είναι 25 ετών (02/11/1995), επιθετικός με καταγωγή από τον Λαγκαδά και προέρχεται από την εξάμηνη παρουσία του στον Ασπρόπυργο. Στο παρελθόν, αγωνίστηκε σε ΑΠΕ Λαγκαδά (2017/2018), Φωστήρα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Μεσσηνιακό, ΑΟ Επισκοπή, Αναγέννηση Επανομής, Ρούβα, Απόλλωνα Σμύρνης και στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Ο Ανέστης Χατζηλιάδης είναι 27 ετών (17/02/1991), ακραίος αμυντικός που ανήκε μέχρι πρότινος στον Αγροτικό Αστέρα και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λοκομοτίβ Σόφιας, ΑΟ Χανιά, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τηλυκράτη, Δόξα Κρανούλας και στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Έχει 50 επαγγελματικές συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Δημήτρης Αναστασιάδης είναι 24 ετών (21/07/1994), μέσος που τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην ΑΕ Λευκίμμης και πριν σε Θεσπρωτό, Ζάκυνθο και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τέλος, ο Σταύρος Ανδρεάδης είναι 22 ετών (26/09/1995), ακραίος αμυντικός από τον Άρη Παλαιοχωρίου και παλαιότερα σε Ιάσονα Αυγής, Πιερικό, Έρλιγκεν, Βελέσνιεκ, Ντόρνμπεργκ και στα τμήματα υποδομής του Άρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected