Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο τερματοφύλακας των ρεκόρ και των πρωταθλημάτων στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές μέχρι στιγμής πραγματοποίησε σήμερα (30/7) ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Οι “κυανόλευκοι”, που έχουν κινηθεί δυναμικά φέτος και έχουν αποκτήσει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, απέκτησαν τον Σωτήρη Ιωακειμίδη ο οποίος έχει στο παλμαρέ του σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες.

Ο 31χρονος (09/09/1986) γκολκίπερ έχει τέσσερα σερί πρωταθλήματα με τέσσερις διαφορετικές ομάδες και συγκεκριμένα τους Νίκη Αγκαθιάς, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ΦΑΣ Νάουσα και ΑΣ Ειρηνούπολης, ένα ρεκόρ που δύσκολα μπορεί να καταρριφθεί.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 26 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Φίλιππο Μελίκης, Φίλιππο Μέσης, Μακροχώρι, Κεραυνό Κρηνίδων Καβάλας και Μακεδόνα Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε μια ακόμα ηχηρή μεταγραφή προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, αφού απέκτησε τον πολύπειρο τερματοφύλακα Σωτήρη Ιωακειμίδη ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο Νομό Ημαθίας.

Ο Σωτήρης Ιωακειμίδης είναι τέσσερις φόρες πρωταθλητής Ημαθίας με τον Φ.Α.Σ Νάουσα τον ΑΣ Ειρηνούπολης τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων αλλά και πέρσι με την Νίκη Αγκαθιάς

Η επιμονή και η μεθοδευμένη προσέγγιση του Τεχνικού Διευθυντή κ Κατσούλη μιας και τον ικανότατο γκολκίπερ τον πολιορκούσαν πολλές ομάδες, αλλά η μεγάλη συμβολή (πήρε πάνω του της τελευταίες συζητήσεις) του Γιώργου Βέρρου ήταν ο καταλυτικοί παράγοντες στο να πει το μεγάλο ναι ο ικανότατος γκολκίπερ Σωτήρης Ιωακειμίδης.

Μεγάλη και σημαντική επιτυχία της διοίκησης, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ένα τερματοφύλακα που εδώ και χρόνια είναι από τους καλύτερους στη συγκεκριμένη θέση.

Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός τη νέα σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected