Super League 1

Αναποτελεσματικός ο Ολυμπιακός, στο 0-0 με τη Λεγκανές του Σιόβα

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την Λεγανές στο Καραϊσκάκη και είναι το τρίτο φιλικό στα τελευταία τέσσερα φιλικά που ενώ κάνει ευκαιρίες, δεν καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 0-0 έμεινε ο Ολυμπιακός στην φιλική αναμέτρηση με την Λεγκανές στο Καραϊσκάκη. Ένα 0-0 που ήταν “προϊόν” της επιπολαιότητας και της έλλειψης καθαρού μυαλού των παικτών του όταν βρέθηκαν σε θέση βολής.

Οι “ερυθρόλευκοι” στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει Λουκέρνης, δημιούργησαν φάσεις. Και σίγουρα οι Ελβετοί είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα.

Το θέμα όμως είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να βρει το “φάρμακο” στο γκολ, γιατί ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε ένα σημείο να έχει μόλις ένα τέρμα στο ενεργητικό του στα τελευταία τέσσερα φιλικά. Ένα γκολ του Λάζαρου από στατική φάση στο φιλικό με την Γκεζτέπε.

Στα υπόλοιπα τρία, ενώ έφτιαξε ευκαιρίες (ακόμα και με Γκενκ και PSV είχε φάσεις), υπήρχε ένα… θέμα στην τελική προσπάθεια. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;

Προφανώς είναι κάτι που θα απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, αν και η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη κρούσει το “καμπανάκι” από το φιλικό με την Έουπεν (2-3), όταν τότε είχε χάσει ένα τσουβάλι γκολ και είχε σημειώσει μόλις δύο τέρματα, με το ένα εξ αυτών από την άσπρη βούλα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε μία ενδεκάδα που έχει τον πρώτο λόγο για να ξαναπαίξει μαζί και κόντρα στους Ελβετούς.

Με τον Γιαννιώτη στο τέρμα, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, τους Μιράντα και Βούκοβιτς δίδυμο στην άμυνα, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο, ενώ οι Λάζαρος και Ποντένσε είχαν αναλάβει τις… εξορμήσεις από τα “φτερά”.

το φιλμ του αγώνα στο Sport24

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα (91′ Τοροσίδης), Βούκοβιτς (80′ Σισέ), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης (86′ Χατζισαφί), Λάζαρος (67′ Βρουσάι), Ποντένσε (86′ Φετφατζίδης), Γκερέρο (86′ Ανσαριφάρντ).

ΛΕΓΚΑΝΕΣ (Μαουρίσιο Πελεγκρίνο): Σεράντεθ, Χουανφράν, Ρολάν (46′ Σίλβα), Γκουμπάου, Καρίγιο (92′ Κλεάντρο), Ελ Ζαρ (70′ Οτζέντα), Καρνέρο, Μουνιόθ, Ρούμπεν Πέρεθ, Σιόβας (85′ Μπουστίνθα), Φακούντο (70′ Αβίλες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected