Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Super deal με Δημήτρη Γκούρτσα!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος έχει μια σημαντική καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας καταγράψει 154 επαγγελματικές συμμετοχές και 32 γκολ.

Ο 27χρονος (27/10/1990) επιθετικός με καταγωγή από τη Νιγρίτα, έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό όπου ανήκε την τελευταία σεζόν (22 συμμετοχές, 10 γκολ) ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αιγινιακό, ΑΕΛ, Τύρναβο, Παναχαϊκή, Οδυσσέα Κορδελιού, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Βισαλτιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκούρτσα.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 1990 στη Νιγρίτα Σερρών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2005-06 από τον Βισαλτιακό, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Πανσερραϊκό, Αναγ. Γιαννιτσών, Οδυσσέα Κορδελιού, Παναχαϊκή, Λάρισα, Τύρναβο και Αιγινιακό. Έχει εννιά συμμετοχές στην Super League με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ μετράει 126 συμμετοχές με 28 γκολ στη Β’ Εθνική και 76 συμμετοχές με 46 γκολ στη Γ’ Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2015-16 με τα 26 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Αιγινιακού, όχι απλά συνετέλεσε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στη Football League, αλλά, παράλληλα, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Δημήτρης Γκούρτσας ανέφερε: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα αποτελέσω κι εγώ μέλος της πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον Αγροτικό Αστέρα. Ήταν πολλά τα πράγματα που έπαιξαν ρόλο στο να πάρω την τελική μου απόφαση. Η παρουσία πολλών παλιών συμπαικτών και φίλων στην ομάδα, οι πρωταγωνιστικοί στόχοι που έθεσε η νέα διοίκηση, αλλά και η παρουσία του Παντελή Κρυστάλλη στη θέση του προπονητή, ενός ανθρώπου που γνωρίζω καλά και εκτιμώ απεριόριστα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει τους στόχους μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected