Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά

“Λευκός καπνός” στον Πανσερραϊκό!

Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως υπάρχει στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού και στο θέμα της ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Χρήστο Καραθανάση.

Όπως αναφέρει το serressport, η συνέντευξη τύπου του τελευταίου το πρωί της Τετάρτης και όσα είπε, σε συνδυασμό με τις πιέσεις από όλες τις πλευρές που δέχθηκε το Δ.Σ, φαίνεται πως έκαναν… τη λογική να επικρατήσει.

Σε ένα έκτακτο Δ.Σ, στα γραφεία του Μ.Γ.Σ, που ξεκίνησε στις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, φαίνεται πως πάρθηκε απόφαση να δοθεί τελικά η ευκαιρία στον Σερραίο επιχειρηματία να πάρει τα ηνία του Πανσερραϊκού, καθώς υπήρχαν οι “φωνές” πως κάθε άλλη απόφαση θα φέρει τα μέλη υπόλογα απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα ανεπισήμως για την ώρα ο Χρήστος Καραθανάσης έχει δεχθεί κάποια τηλεφωνήματα από άτομα που ήταν παρόντα στο Δ.Σ, χωρίς να έχουν θεσμικό ρόλο, για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο επειδή επίσημη ενημέρωση από τον πρόεδρο του Μ.Γ.Σ δεν υπάρχει, είναι στην αναμονή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Πέμπτη (2/8) θα του κοινοποιηθεί η απόφαση και εγγράφως και θα κληθεί να συζητήσει και να υπογράψει άμεσα, μάλλον ακολουθώντας τη δική του πρόταση, να γίνει δηλαδή η μετακίνηση των ακαδημιών υπό την εποπτεία του σε ένα χρόνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected