Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

To SportsUp στην προετοιμασία του Άρη Παλαιοχωρίου (photos+vid)

Ένας ακόμη σταθμός της περιοδείας του www.sportsup.gr στα γήπεδα της Ημαθίας, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοχωρίου.

Ένα γήπεδο που η φροντίδα των ανθρώπων του Άρη το έχουν μετατρέψει σε ένα άκρως λειτουργικό χώρο, τόσο όσον αφορά τις εγκαταστάσεις όσο και το τερέν, με αποτέλεσμα η σημερινή πρώτη προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” να ξεκινά με την καλύτερη διάθεση.

Σ αυτό βεβαίως συνεπικουρεί και η ομάδα που έχει δημιουργηθεί τη φετινή σεζόν, με τον προπονητή Γιώργο Απόσογλου (πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ανδρέα Μουστάκα) να έχει επιλέξει να κρατήσει τον βασικό κορμό και να στοχεύσει σε συγκεκριμένες θέσεις όσον αφορά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Εκεί άλλωστε αποσκοπούν οι δύο (προς το παρόν) μεταγραφές, αυτές των Θοδωρή Πέτγαζλη και Γιάννη Γκιουλέκα, οι οποίοι έδωσαν κανονικά το παρών (δείτε παρακάτω τη φωτό) ενώ απομένουν 2-3 ακόμη προσθήκες (στις προπονήσεις βρέθηκε ο Πέτρος Μιχαηλίδης, που αναμένει την ελευθέρας του από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης) για να ολοκληρωθεί το φετινό παζλ.

Οι 17 ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν σήμερα (1/8) το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοχωρίου ακολούθησαν το πρόγραμμα που έθεσε ο Γιώργος Απόσογλου και “έγραψαν” τα πρώτα χιλιόμετρα της προετοιμασίας που θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Οι δικαιολογημένοι απόντες της σημερινής πρεμιέρας ήταν οι Χατζόπουλος, Μιχαηλίδης Α., Νικολόπουλος, Γκίτας, Νατσικόπουλος, Ρογιάννης και Θεοδωρίδης ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από την Ακαδημία του Παλαιοχωρίου είναι οι Μάριος Χόχα και Βασίλης Πιστικίδης.

Όσον αφορά τα φιλικά της ομάδας, αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί είναι :

10/8 με Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εντός
13/8 με Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας εκτός
18/8 με Ολυμπιακό Λουτρού (θα αποφασιστεί η έδρα)
22/8 με Φίλιππο Μελίκης (θα αποφασιστεί η έδρα)
24/8 με ΑΕ Σχοινά εκτός
29/8 με ΓΑΣ Ροδοχωρίου εντός

δείτε τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας :

Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Απόσογλου :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected