Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσαν οι “κυανόλευκοι”

Τέσσερις ακόμη μεταγραφές για τον Απόλλωνα Λάρισας, που ενισχύουν το δυναμικό τους ενόψει της νέας σεζόν στη Football League.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπιμάι (11/07/1997, μέσος) από τον ΑΟΤ Αλίμου, του Μαρκολίνο Νέτο (17/05/1996, βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός) από την Roondoniense, του Γιάννη Μάντζαρη (15/04/1996, τερματοφύλακας) από τον Άρη και Τζόι Σεΐτι (23/11/1996, μεσοεπιθετικός) από τον Αστέρα Ιτέας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπιμάι. Ο Μπιμάι αγωνίζεται στα χαφ χρησιμοποιώντας καλύτερα το δεξί του πόδι.

Γεννήθηκε στις 11/07/1997 και έρχεται στον Απόλλωνα Λάρισας από τους Τράχωνες Αθηνών που αγωνίσθηκε στο δεύτερο εξάμηνο.

Πέρυσι ξεκίνησε στην Καλλιθέα στην Football League από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2018».

 

«Στην Λάρισα βρίσκεται ο βραζιλιάνος μπαλαντέρ Marcolino Neto, ο οποίος παρουσιάσθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας.

Ο Marcolino έρχεται με τις καλύτερες των συστάσεων στην Ελλάδα για να ενταχθεί στον Απόλλωνα μας, με στόχο να τον βοηθήσει από την θέση του επιτελικού μέσου όπου αγωνίζεται.

Πρόκειται για ένα χαρισματικό «10άρι», που φημίζεται για το πηγαίο ταλέντο του, ενω στα συν του, είναι οι μπαλιές ακριβείας και το φαρμακερό του πόδι.

Πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη στις τάξεις της ομάδας μας και προέρχεται από την Roondoniense όπου μαζί της κατέγραψε την περίοδο που μας πέρασε 30 συμμετοχές.

Πιο μπροστά αγωνιζόταν στην Guarani.

Είναι γεννηθείς στις 17/05/1996 και θεωρείται από τους ειδικούς ότι είναι ένας παίκτης, σπουδαίας ποδοσφαιρικής «πάστας».

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και ευχόμαστε με υγεία μαζί, να πετύχουμε πολλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League».

 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Μαντζάρη από τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης φεύγει για πρώτη φορά από την Θεσσαλονίκη και από τον Άρη στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έρχεται στον Απόλλωνα με στόχο να παλέψει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά για την καθιέρωση του».

 

«Τον αεικίνητο κυνηγό Τζόι Σείτι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Ο Σείτι αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ και την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Αστέρα Ιτέας (ομάδα Γ΄ Εθνικής), όπου και διακρίθηκε ιδιαίτερα, για την ταχύτητα του και την εν γένει συμμετοχή του σε πολλά γκολ. Ο Σείτι γεννήθηκε στις 23/11/1996 και η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες μαζί μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected