Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Και ο captain στη…φαρέτρα του Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας!

Δεν θα μπορούσε να λείψει και από τον φετινό Αχιλλέα ο Πέτρος Μπράτσης.

Ο 30χρονος (07/09/1988) μέσος, ο φυσικός ηγέτης της ομάδας τα τελευταία χρόνια, είχε για ακόμη σεζόν την ευκαιρία να αποχωρήσει για άλλο σύλλογο ωστόσο επέλεξε να παραμείνει και να βοηθήσει τους “κυανόλευκους” του Παναγιώτη Καραμεταξά.

Με την παραμονή του Πέτρου Μπράτση, ο Αχιλλέας ολοκληρώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ανανέωση του περσινού κορμού και απομένει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση με χαρά ανακοινώνει την εκ νέου συνεργασία του με έναν από τους πιο σημαντικότερους παίκτες τον Πέτρο Μπράτση.

Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης είχε ουκ ολίγες δελεαστικές προσφορές από άλλες ομάδες πάρα ταύτα ο επί 3ον και πλέον σεζόν αρχηγός της προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη του για τον σύλλογο.

Με αυτήν την σημαντική ανανέωση ο σύλλογος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πετύχει την ανανέωση κατά 90% του βασικού της περσινού κορμού της . Αναμένεται σήμερα να τελειώσει αίσια για έναν ακόμη παίκτη κλειδί.

Το ΔΣ ευχαριστεί τον Πέτρο για την αγάπη που τρέφει για τον σύλλογο ,του ευχόμαστε υγεία-ευτυχία και μακριά από τραυματισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected