Κατηγορίες
Διαιτησία

Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας στην ΕΠΣ Ημαθίας ο Τάσος Χριστοδούλου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ την 6-08-2018 η σύνθεση της Επιτροπής Διαιτησίας διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ)
ΑΝΑΠΛ/ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανακοίνωση Σεμιναρίου της Επιτροπής Διαιτησίας προς τους διαιτητές

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι όλοι οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας υποχρεούνται προκειμένου να ενταχθούν στη διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης για τα πρωταθλήματα περιόδου 2018-19 της ΕΠΣΗ, να συμμετάσχουν στο ετήσιο τοπικό σεμινάριο όπως προβλέπετε από τον Κανονισμό.

Το σεμινάριο για την νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 8:30 π.μ. με τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά ΤΕΣΤ των διαιτητών, στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου.

Ακολούθως στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με ενημέρωση για τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού και γραπτές εξετάσεις των διαιτητών και των παρατηρητών διαιτησίας στο ξενοδοχείο ΄΄ΑΙΓΕΣ΄΄. Υποχρεωτικά την ημέρα του σεμιναρίου θα υπογραφούν και τα νέες δηλώσεις από τους συμμετέχοντες για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΗ πρέπει μέχρι και την ημέρα του σεμιναρίου , να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΗ :

α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου
β) Γνωμάτευση – Οφθαλμολογική και Καρδιολογική από α) ιδιώτη ιατρό, β) ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, για την κατάσταση της υγείας τους.

Υποχρέωση συμμετοχής έχουν και οι αξιολογημένοι διαιτητές που συμμετείχαν, στα πρόσφατα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ και θα προσκομίσουν φωτοτυπία των ιατρικών γνωματεύσεων και ποινικού μητρώου.

Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη των ερωτήσεων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. Τα αγωνιστικά τέστ θα είναι όπως αυτά των αξιολογημένων ταχύτητες 40άρια και 75άρια αλλά σε χρόνους όρια τοπικών πρωταθλημάτων.

Διαιτητής ή Παρατηρητής , που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ / ΕΠΣΗ, καθώς και δεν προσκομίσει το ποινικό μητρώο και ιατρικές γνωματεύσεις , δεν θα έχει δικαίωμα ορισμού σε αγώνες της ΕΠΣΗ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασίας σας καθώς και την συμμετοχή σας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected