Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα γκολπόστ του Αγροτικού Αστέρα ο Παναγόπουλος

Την απόκτηση του Λεωνίδα Παναγόπουλου ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας.

Ο 31χρονος (03/01/1987) τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Ζαχάρω Ηλείας, έμεινε ελεύθερος από τον ΑΣ Ρόδος, ενώ στην καριέρα του έχει καταγράψει πάνω από 130 συμμετοχές σε Ιωνικό, Ερμή Αραδίππου, Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, Σετζεάτα Ναβοντάρ, Τούρνου Σεβερίν, Βύζαντα Μεγάρων, Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδα Παναγόπουλο.

Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος είναι γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1987 στον Πύργο και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΟΣΦΠ, υπογράφοντας μάλιστα και συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Εχει αγωνιστεί, επίσης, σε Πανιώνιο, Βύζαντα Μεγάρων, Ιωνικό και Ρόδο στην Ελλάδα, στις Τούρνου Σέβεριν, Κλουζ και Σαγκεάτα Νάβονταρ, αλλά και στον Ερμή Αραδίππου στην Κύπρο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Ρόδου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στη Βόρεια Ελλάδα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που αυτό θα γίνει για λογαριασμό του Αγροτικού Αστέρα, μιας πραγματικά πολύ ιστορικής ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρηματοδότη, Κώστα Τσακίρη, αλλά και τον προπονητή, Παντελή Κρυστάλλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι κάτι που εκτιμώ απεριόριστα και υπόσχομαι να ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποτέ δεν έμαθα στην καριέρα μου να μιλάω πολύ. Είναι χρέος όλων μας να αποδείξουμε τον λόγο που είμαστε σε αυτή την ομάδα, που έχει τη δυναμική, αλλά και το όνομα να γυρίσει σελίδα και να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Φωτογραφία του χρήστη ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας / PMAS Agrotikos Asteras.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected