Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τον πρώτο λόγο η ΑΕΚ για την πρόκριση, 1-1 στη Σκωτία (vid)

Το γκολ του Κλωναρίδη στο 44′ δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ΑΕΚ, που αρκεί να κάνει το χρέος της στον επαναληπτικό και να προκριθεί στα play off του Champions League!

Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Σκωτία κόντρα στη Σέλτικ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα play offs ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αν και βρέθηκαν στο 17′ πίσω σκορ με το τέρμα του ΜακΓκέγκορ, κατάφεραν να αντιδράσουν και πετύχουν το εκτός έδρας γκολ που έψαχναν στο 44′ με τον Κλωναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56′ και η ΑΕΚ πέρασε δύσκολες στιγμές παίζοντας με δέκα παίκτες. Άντεξε όμως στην πίεση της Σέλτικ και στον επαναληπτικό έχει πλέον τις πιθανότητες με το μέρος της.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Χέντρι, Μπράουν, Ρόγκιτς (64′ Γκρίφιτς), Εντσάμ, Εντουάρ, Λούστιγκ (77′ Σινκλέρ), Άγερ, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Τίερνι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (66′ Άλεφ), Λόπες, Κλωναρίδης (80′ Γκάλο), Λιβάγια (77′ Πόνσε).

https://www.youtube.com/watch?v=ZnOt88TUrV4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected