Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μεταγραφική… τριπλέτα στον Πλατανιά!

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Γιώργου Σικαλιά από τον Πλατανιά, αφού ο πρώην τερματοφύλακας του Εθνικού -με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο την περασμένη χρονιά στη Γ’ Εθνική- προπονείται στο Μάλεμε.

Όπως αναφέρει το athlitiko, παίκτες της χανιώτικης ομάδας μπορούν να θεωρούνται και οι Στέλιος Ποζατζίδης και Βασίλης Καραγκούνης (φωτ).

Ο Πλατανιάς κλείνει έτσι τερματοφύλακα -έχοντας ακόμα έναν ήδη στις τάξεις του, τον Γιώργο Βασιλειάδη- που δεν είναι άλλος από τον Σικαλιά, ενώ καλύπτει τα άκρα της άμυνας του με δύο 24χρονους, τον δεξιό μπακ, Στέλιο Ποζατζίδη και τον αριστερό μπακ, Βασίλη Καραγκούνη.

Ο Ποζατζίδης τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε σε δύο διαφορετικές ομάδες της Football League, ξεκινώντας στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ συνέχισε στο Πανσερραϊκό, ενώ ο Καραγκούνης η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Ηρακλής, ένας παίκτης με παραστάσεις πάντως, μεταξύ άλλων από Αρη, Ολυμπιακό, ΑΕΛ Λεμεσού, καθώς και την ιταλική Ρετζίνα. Επίσης, για τον Ποζατζίδη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι παίκτης που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, καθώς και τον Πανιώνιο.

Έτσι, αρχίζει πλέον να διαμορφώνεται μία πρώτη εικόνα για το ρόστερ που συγκροτεί ο Πλατανιάς εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στη Football League, αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected