Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο προπονητής της Καλλιθέας στη Γ Εθνική

Με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ20, Σωτήρη Τζουμερκιώτη θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Καλλιθέα.

Οι “κυανόλευκοι” δίνουν τα…κλειδιά στον 38χρονο (22/08/1980) τεχνικό, ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη συγκρότηση του ρόστερ που θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Καλλιθέα ανακοινώνει ότι επικεφαλής προπονητής της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επιλέχθηκε ο 38χρονος Σωτήρης Τζουμερκιώτης, ο οποίος είναι επί σειρά ετών στην οικογένεια της Καλλιθέας και έχει διατελέσει προπονητής της Κ20 (από την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 έως 2017-2018), βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας (τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017) και υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας (την περίοδο 2017-2018). Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στην κατηγορία.

Η πρώτη συνάντηση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ιατρικές, εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές, αρκετοί έχουν ανανεώσει από πέρυσι, ενώ έχουν ολοκληρωθεί και οι πρώτες μετεγγραφές και εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected