Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην προετοιμασία του ΦΑΣ Νάουσα (photos+vid)

Η παρουσία του ΦΑΣ Νάουσα στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, δίνει εκ των πραγμάτων μια ξεχωριστή αίγλη τη φετινή σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού.

Μπορεί για τον ίδιο το σύλλογο, το να αγωνίζεται σ αυτό το επίπεδο να αποτελεί πισωγύρισμα, ωστόσο η μέχρι στιγμής δουλειά στην προετοιμασία αλλά και τα πρώτα δείγματα γραφής, φανερώνουν πως οι “κυανόλευκοι” έχουν…στρώσει τον δρόμο για την επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση του Απόστολου Μπέκα έχει φέτος δύο πολύ ισχυρά “χαρτιά” στις τάξεις της κι αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς αν συνομιλήσει τόσο με τον πασίγνωστο διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής του Νοσοκομείου της Νάουσας, Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο (Αντιπρόεδρος στον ΦΑΣ Νάουσα) όσο και με τον Γενικό Αρχηγό, Γιάννη Γρηγορίου παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας αλλά και των Πανιωνίου, Καστοριάς κ.α.

Οι απόψεις που έχουν για το ποδόσφαιρο αλλά πολύ περισσότερο η έξωθεν μαρτυρία αμφοτέρων στην πόλη της Νάουσας (και όχι μόνο), έχουν ήδη δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα, παρά το γεγονός πως η ομάδα υποβιβάστηκε την περσινή χρονιά.

Σ αυτό συνδράμει βεβαίως και η επιλογή του Γιώργου Σγούρδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και του βοηθού του, Νίκου Κουμπουλή, δύο φιλόδοξων προπονητών και εξαιρετικά γνώστες του αντικειμένου το οποίο έχουν αναλάβει.

Άλλωστε, για τον Γιώργο Σγούρδα τα έξι χρόνια στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο λένε πολλά και μάλιστα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές όπως άλλωστε μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος, παρακολουθώντας την προπόνηση.

Πολύ σημαντικές βεβαίως αλλά προπάντων στοχευμένες, οι μεταγραφικές επιλογές και μάλιστα οι (σίγουρες) δύο αλλά και πιθανώς ακόμη δύο που θα προστεθούν, θα δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, ικανό να φέρει και πάλι τον ΦΑΣ Νάουσα εκεί όπου (βάση ιστορίας) ανήκει.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου, που δημιουργείται με στόχο αφενός να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες που δεν θα καταφέρουν να βρουν τον κατάλληλο χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό τμήμα και αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα που θα λάβουν μέρος η Βέροια αλλά και ομάδες του νομού με αξιόλογες υποδομές.

Μάλιστα, στην κουβέντα που είχαμε με τον Γιάννη Γρηγορίου (ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους του ποδοσφαίρου, με τεράστια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα) δόθηκε μεγάλη έμφαση στη συνέχεια και συνέπεια που θα πρέπει να έχει ο ΦΑΣ Νάουσα, που θα επιτευχθεί μόνο μέσα από την εμπιστοσύνη στους νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές και λιγότερο στις ανώφελες και ανούσιες πολλές φορές επενδύσεις σε χρήμα.

Στη σημερινή προπόνηση των “κυανολεύκων”, λίγες μέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στον Ηρακλή, έδωσαν το παρών 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (φωτό παρακάτω) όσο και οι Σωκράτης Λαμπριανίδης και Αντώνης Κουκουράκης, των οποίων η παραμονή και η προσθήκη αντίστοιχα, αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα.

δείτε τη φωτό με τους “νέους” :

Γιώργος Βασιλειάδης, Δημήτρης Γατουρτζίδης, Αντώνης Γιαμαλίδης, Γρηγόρης Αργυρίου, Δημήτρης Παπακωνσταντίνου

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, μετά το ματς κόντρα στον Ηρακλή την προηγούμενη Κυριακή, οι “κυανόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 12/8 την FC Γιαννιτσά (18.30, ΔΑΚ Νάουσας), στις 18/8 εντός τον Εδεσσαϊκό, στις 22/8 εκτός τον ΓΑΣ Κοπανού και στις 25/8 εντός τον Κεραυνό Επισκοπής.

δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Σγούρδα :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected