Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Συνεχίζουν στην Κύπρο οι Αντώνης και Νίκος Ιτσκάρας. Το “ευχαριστώ” στις πρώην ομάδες τους

Νέα πρόκληση στην καριέρα των αδελφών Ιτσκάρα, που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κύπρο!

Ο Αντώνης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Κοπανού και ο Νίκος στον Αχιλλέα Νάουσας, θα φορέσουν τη φανέλα του Εθνικού Λατσιών, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ Εθνική της χώρας.

Ο 18χρονος (30/01/2000) μάλιστα υπολογίζεται για το ανδρικό τμήμα, με τον προπονητή να τον επιλέγει μέσα από τις προπονήσεις ενώ ο δίδυμος αδελφός του θα ενσωματωθεί αρχικά στην Κ19 με στόχο να γίνει σύντομα μέλος στην πρώτη ομάδα.

Αμφότεροι ωστόσο δεν ξεχνούν τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και μέσω του sportsup.gr στέλνουν τις ευχαριστίες τόσο για τις πρώην ομάδες τους όσο και για τον προπονητή Χρήστο Χατζηδάκη.

Αναλυτικά :

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΓΑΣ Κοπανού και τον Αχιλλέα Νάουσας αντίστοιχα για την ομολογουμένως εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τη σεζόν που πέρασε. Αποκτήσαμε ακόμη περισσότερες εμπειρίες και δουλέψαμε πλάι σε ανθρώπους που μας βοήθησαν να εξελιχθούμε.

Πολλές ευχαριστίες βεβαίως και τεράστια ευγνωμοσύνη στον προπονητή, Χρήστο Χατζηδάκη με τον οποίο συνεργαστήκαμε στα πρώτα χρόνια της καριέρας μας, ο οποίος και μας “μύησε” στο αγαπημένο μας άθλημα!

Ευχόμαστε στις δύο ομάδες καλή επιτυχία και να πετύχουν αμφότερες τον στόχο τους”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected