Football League - Μεταγραφές

Τα τυπικά για Βουκελάτο

Τρεις ποδοσφαιριστές είναι υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα του Πλατανιά. 

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο ένας μάλιστα την προβάρει ήδη και αυτός είναι ο 20χρονος επιθετικός Μάκης Βουκελάτος που αναμένεται το απόγευμα να είναι παρών στην προπόνηση των “ερυθρολεύκων”.

Οσον αφορά τους δύο άλλους παίκτες, ο Πλατανιάς κάνει γνωστό ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με έναν 21χρονο διεθνή Αφρικανό στόπερ, που έχει συμμετοχές στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής ενώ παράλληλα εξετάζεται η περίπτωση ενός Βραζιλιάνου επιθετικού που αγωνίζεται σε ομάδα της πατρίδας του και είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Ο Βουκελάτος είναι εξτρέμ και τις τελευταίες δύο σεζόν μέτρησε συνολικά στον Πανιώνιο 10 συμμετοχές (7 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας). Μάλιστα, από το ρεπορτάζ της ομάδας της Νέας Σμύρνης προέκυπτε ότι θα ερχόταν σε μια άλλη χανιώτικη ομάδα, τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, κάτι που τελικά δεν έγινε. Τώρα ωστόσο, η άφιξή του αφορά τον Πλατανιά στον οποίο αναμένεται να δοθεί δανεικός από τον Πανιώνιο.

Τέλος, για τους δύο Βραζιλιάνους, για τους οποίους έχουμε γράψει σχετικά, όπως κάνει γνωστό ο Πλατανιάς αναμένονται να βρίσκονται στα Χανιά τη Δευτέρα (13/8) το βράδυ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected