Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2 (photos+vid)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στο pick της προετοιμασίας τους.

Το σημερινό ματς μάλιστα ήταν το πρώτο από μια σειρά αγώνες που θα δώσουν στο διάστημα αυτό οι δύο ομάδες, ωστόσο οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα στοιχεία ενόψει της σεζόν 2018/2019.

Νικήτρια η ΑΕ Χαρίεσσας, που επικράτησε με 2-1 του τοπικού Κεραυνού, χάρη σε ένα όμορφο τέρμα του Δημήτρη Στογιάννη στο 74′.

δείτε το σχετικό βίντεο :

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα (Ντέλλας για τους γηπεδούχους, Δημητρούσης για τους “κιτρινόμαυρους”) σε ένα παιχνίδι όμως που οι ελλείψεις ήταν αρκετές για τους σημερινούς αντιπάλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Προδρόμου, Μουζάκι, Ορδουλίδης, Κυριακίδης, Αναστασιάδης, Καρυπίδης Α., Δήμου, Ντέλλας, Τσόπτσης, Βύζας, Ορφανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αδαμίδης Δ., Δυνώρης, Στυλιανού, Καρυπίδης Σ., Τουμαράς, Μιχαηλίδης Σ.

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Αμπαρλής, Πίτος, Λύτης, Αναδός, Κοτσογιαννίδης, Δίντσης, Δημητρούσης, Στογιάννης, Παρηγορίδης, Δάτσης. Αγωνίστηκαν και οι Ντίντος, Ίντος, Δελητζάκης.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected