Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Θωρακίζει” την άμυνα με Βοσκόπουλο!

Πολύ καλή επιλογή στο μεταγραφικό παζάρι για την Καλαμάτα, που απέκτησε τον Γιάννη Βοσκόπουλο.

Ο 30χρονος (24/10/1987) αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Μαύρης Θύελλας, μετά την σύντομη παρουσία του στην αμερικανική Rochester Super 9 Pro SC, εκεί όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη.

Πριν μεταβεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού, ενώ το τελευταίο διάστημα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Πανηλειακό, ΑΕΛ, Αγροτικό Αστέρα και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό Γιάννη Βοσκόπουλο.

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1987 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανηλειακό και από το 2014 μέχρι τις αρχές του 2018 ;πραγματοποίησε δεύτερη θητεία στον Πανσερραϊκό του οποίου υπήρξε αρχηγός.

Τον περασμένο Απρίλιο μετέβη στις ΗΠΑ και αγωνίστηκε στην Ρότσεστερ της Ν. Υόρκης.

Μιλώντας στο fckalamata.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του, ο Γιάννης Βοσκόπουλος είπε:

“Η παρουσία στην ομάδα του κ. Γιάννη Χριστόπουλου αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή μου. Γνωρίζω και εκτιμώ το προπονητικό του έργο και θεωρώ δεδομένο πως θα γίνει μεθοδική και οργανωμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, στις επαφές που έγιναν με κέρδισε και η προσέγγιση του προέδρου κ. Κουκούτση οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Βλέπω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες ώστε η ομάδα να αναγεννηθεί και χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της προσπάθειας”.

Φωτογραφία του χρήστη Καλαματα F.C. News.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected