Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Κάτοικος Λάρισας ο Κοντοθανάσης

Την απόκτηση του Δημήτρη Κοντοθανάση ανακοίνωσε σήμερα (16/8) ο Απόλλων Λάρισας.

Ο 19χρονος (25/06/1999) μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή Λάρισας, όπου ξεχώρισε με την παρουσία του στο τοπικό της περιοχής, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Δόξα Βλαχογιαννίου, ΠΑΟΚ Κ17 και Ακαδημία “Νίκη Μιχαήλ”

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοντοθανάση.

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο, γιό του παλαίμαχου άσου Βρασίδα Κοντοθανάση. Ο Δημήτρης που παίζει στην θέση του δεξιού χαφ, είναι γεννημένος στις 25/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Νίκη Μιχαήλ, πριν πάρει μεταγραφή για την Κ-17 του ΠΑΟΚ. Κατόπιν αγωνίσθηκε στην Δόξα Βλαχογιαννίου, όμως την πληθωρικότητα του ταλέντου του, την έδειξε απλόχερα πέρυσι με την φανέλα του Ηρακλή Λάρισας.

Στα γραφεία του Απόλλωνα βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που ευχήθηκε στον νεαρό παίκτη τα καλύτερα, διατρανώνοντας μάλιστα το γεγονός, ότι ο Ηρακλής δεν κόβει την καριέρα κανενός παιδιού τουναντίον τους βοηθάει απλόχερα για το επόμενο τους βήμα.

Τον Κοντοθανάση παρουσίασε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς. Εμείς του ευχόμαστε να είναι γερός και να αποδείξει περίτρανα την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουμε στο πρόσωπο του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected