Κατηγορίες
Football League - Super League 1

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ξάνθη – Ηρακλής 2-1

Πρόσημο θετικό για τη Ξάνθη στη πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή, των πολλών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Η μεν Ξάνθη έδινε το τελευταίο της φιλικό πριν την επίσημη έναρξη της Super League, o δε Ηρακλής, ουσιαστικά έπαιζε το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας από την ημέρα που ανακοίνωσε 14 μαζεμένες μεταγραφές. Εκ προοιμίου οι στόχοι για τις δύο ομάδες στο σημερινό φιλικό ήταν διαφορετικοί και ως εκ τούτου αμφότεροι οι τεχνικού έβγαλαν τα δικά τους… φιλικά συμπεράσματα.

Η Ξάνθη του Μίλαν Ράσταβατς, παρατάχθηκε με αλλαγές, καθώς οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που θεωρούνται βασικοί αγωνίστηκαν χθες με την ΑΕΛ. Από τη δική του πλευρά, ο Σπύρος Μπαξεβάνος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του (σ.σ. εκτός από τους Κανακούδη και Ντούνη, που ήταν ανέτοιμοι).

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Φασίδης, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Θυμιανής, Κοβάσεβιτς, Καντά, Ορφανίδης, Σουλειμάν, Φακκής, Μελισσόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σταθάκης, Μελιόπουλος, Τζελέπης, Γκατζόγιας, Τσαπάρης, Τενεκές, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αμπάρης (34’ Βοσνιάδης), Γιαννίτσης, Κουκόλης,Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Τάι, Πασάς, Χασομέρης, Περόνε. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γρηγοριάδης, Ζιαμπάρης, Καλτσάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Μενδρινός, Παπαδόπουλος Γ., Πτηνόπουλος, Ρόβας, Στάμου, Στόιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected