Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τετραπλό…μελανόλευκο “χτύπημα”!

“Τρέχει” άμεσα τη συγκρότηση του ρόστερ ο Παναιγιάλειος, έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι “μελανόλευκοι” ανακοίνωσαν πριν λίγο την απόκτηση τεσσάρων παικτών και συγκεκριμένα τους Παναγιώτη Ντούνη (φωτ. 29/03/1997, τερματοφύλακας) από την ΑΕΚ, Νίκο Τσαβαρή (27/01/2000, τερματοφύλακας) από τον Χαλκηδονικό, Δημήτρη Κυριακόπουλο (12/06/1999, αμυντικός) από την Κ20 του Ολυμπιακού και Χρήστο Οικονόμου (μεσοεπιθετικός).

Η ανακοίνωση :

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Ντούνη (τερματοφύλακας), Νίκο Τσαβαρή (τερματοφύλακας), Δημήτρη Κυριακόπουλο (αμυντικός) και Χρήστο Οικονόμου (μεσοεπιθετικός).

Οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου είχαν συνάντηση με μέλη της διοίκησης, με τα οποία συμφώνησαν να φορούν την «μελανόλευκη» φανέλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected