Γ Εθνική / Τοπικά

Παραιτήσεις και εξελίξεις στον Πάμισο!

Ομαδική παραίτηση του τεχνικού τιμ σημειώθηκε στον Πάμισο και οι νεοφώτιστοι διέρχονται την πρώτη μεγάλη κρίση ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Όπως αναφέρει το sport365, το Κυριακάτικο (19/8) πρώτο φιλικό της ομάδας της Μεσσήνης με την Α.Ε. Μάνης (2-2) αποτέλεσε του “κύκνειο άσμα” του Κώστα Κλάδη και των συνεργατών στον πάγκο της ομάδας.

Τόσο ο έμπειρος τεχνικός, όσο και ο συνεργάτης του Κώστας Βανικιώτης αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Χατζής υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στην διοίκηση. Ο Κλάδης με τον Χατζή κάθισαν στον πάγκο με την Μάνη σε αντίθεση με τον Βανικιώτη ο οποίος είχε κάνει νωρίτερα γνωστές τις προθέσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την παραίτησή του ενημερώνοντας άμεσα τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μυλωνά, ο οποίος ήταν στο γήπεδο που με την σειρά του ενημέρωσε τον επικεφαλής του επενδυτικού σχήματος Βασίλη Σιδηρόπουλο.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις θα συγκληθεί εκτάκτως το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας την Δευτέρα ή την Τρίτη προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected