Κατηγορίες
Basket

Ξεκίνησε η προετοιμασία στον Φίλιππο Βέροιας (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2018 στο ΔΑΚ “Βικέλας” η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας που επιστρέφει και πάλι στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής.

Στην «πρώτη» της ομάδας βρέθηκαν όλοι οι αθλητές, το προπονητικό team, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός και μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

Ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας καλωσόρισε τους αθλητές και τους ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά λέγοντας : “Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πρωταρχικός στόχος είναι το στάδιο της προετοιμασίας να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ακόμη περισσότερο κι από την Α2. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και πολύ υπομονή”.

Οι παίκτες που παρευρέθηκαν : Τόκας Αλέξανδρος, Τσεσμετζίδης Δημήτριος, Τόκας Παύλος, Βάλλιος Βασίλης, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Καβαργύρης Φώτης, Κοθράς Ευθύμης, Παραπούρας Φαίδων, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Καντάρκος Ρίζος, Ποταμόπουλος Κυριάκος, Σισμάνης Βαγγέλης, Παπαδόπουλος Νίκος, Χόργος Γιάννης, Πονόπουλος Γιώργος και Γιαντσιδιώτης Σπύρος

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected