Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιοχωρίου 2-4 (photos+vid)

Νικηφόρο ήταν το σημερινό φιλικό του Άρη Παλαιοχωρίου, που επικράτησε με 4-2 στη Μελίκη του τοπικού Φίλιππου.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου είχε περισσότερες λύσεις σε σχέση με τον ελλιπέστατο αντίπαλο της και επέστρεψε στις φιλικές νίκες μετά την ήττα από τη Βέροια το προηγούμενο Σάββατο.

Για τους γηπεδούχους, είναι φανερό πως χρειάζεται επιτακτικά ενίσχυση, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο Άρης Αδαλόγλου ο οποίος πάντως εμφανίζεται αισιόδοξος πως με την έναρξη του πρωταθλήματος, θα καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” φανέρωσαν αρκετά από τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Γιώργος Απόσογλου, ενώ για ένα ακόμη ματς φάνηκε πως ο φετινός Άρης είναι σαφώς πιο ποιοτικός στο παιχνίδι του. Δύο τέρματα σημείωσε ο Θοδωρής Πέτγαζλης, που φαίνεται να προσαρμόζεται γρήγορα στη νέα του ομάδα κι από ένα οι Βεζυριανόπουλος (εντυπωσιακή σέντρα σουτ από δεξιά για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης) και ο Άρης Μιχαηλίδης.

δείτε το 0-1 από τον Πέτγαζλη :

Για τον Φίλιππο σκόραραν οι Ανδρίτσος (πάλεψε καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα ο φορ των γηπεδούχων) και ο Λουκανόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργαρίτης.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Παρσόπουλος Β., Ντόβας, Καραγκιοζόπουλος, Λαλόσι, Κίτσα, Μαμούτ, Ανδρίτσος, Κίτσα Ν., Μπούθας, Κουμούρας. Αγωνίστηκαν και οι Καρατάσιος, Λουκανόπουλος και Κούτλας.

Άρης Παλαιοχωρίου : Ματράκας, Ατανάσοφ, Παντόπουλος, Βασιλείου, Γκιουλέκας, Χατζόπουλος, Μιχαηλίδης Π., Σαρακατσάνος, Πέτγαζλης, Μητσιώτης, Βεζυργιανόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γεωργίου, Μιχαηλίδης Α., Μπακιρτζής, Ρογιάννης, Γκούγκουρας, Χουσεΐνογλου.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected