Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Νέα μεταγραφικά deals του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας!

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν πριν λίγα λεπτά την απόκτηση των Δημήτρη Τσαλίλη και Τάσου Κουκλιανιώτη, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και έδωσαν τα χέρια για την αγωνιστική χρονιά που ξεκινά σε 10 μέρες με την έναρξη του Κυπέλλου Ημαθίας.

Ο πρώτος είναι 36 ετών (29/08/1982), αμυντικός που είχε 15 συμμετοχές και δύο γκολ πέρσι με την Ελπίδα Μονοσπίτων (παλαιότερα σε ΑΣ Πατρίδας, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου κ.α.) ενώ ο Τάσος Κουλκιανώτης είναι 37 ετών (04/06/1981), ακραίος αμυντικός με έφεση στο σκοράρισμα (13 συμμετοχές πέρσι με τον ΑΣ Πατρίδας και 3 τέρματα), ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νέα Γενεά Νικομήδειας, Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα μας!

Ο Μέγας Αλέξανδρος χτίζει ένα αρκετά πλήρες ρόστερ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τελευταία αποκτήματα ο Δημήτρης Τσαλίλης και ο Τάσος Κουκλανιώτης.

Ο μεν Δημήτρης Τσαλίλης αγωνίζεται κυρίως στον άξονα της αμυντικής γραμμής, ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε τα χρώματά της Ελπίδας Μονοσπίτων και της Πατρίδας έχοντας κάνει μεγάλη καριέρα στην Σάμο. Ο δε Τάσος Κουκλανιώτης, αγωνίζεται ως επί το πλείστον στο αριστερό άκρο της άμυνας και τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Σ Πατρίδας.

Ο Πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και η διοίκηση καλωσορίζουν τον Δημήτρη Τσαλίλη και τον Τάσο Κουκλανιώτη στην ομάδα, του εύχονται υγεία και φυσικά μία καλή και επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected