Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Βέροια ο Τάσος Ανθυμιάδης!

Την πρόσληψη του Τάσου Ανθυμιάδη ανακοίνωσε η Βέροια.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεχώρισε με την παρουσία του στον “Άγιαξ της Ηπείρου” και αποτέλεσε έναν από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς στα τμήματα υποδομής της “κυανόλευκης” ομάδας, θα αναλάβει επικεφαλής του προπονητικού team των τμημάτων Κ16 και Κ14.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο facebook:

“Ο Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής με δυο τμήματα, κ16 (γεν. 2003-2004) και κ14 (γεν. 2005-2006), τα οποία θα ξεκινήσουν από φέτος τις δραστηριότητες τους.

Επικεφαλής του προπονητικού team θα είναι ο Αναστάσιος Ανθυμιάδης, κάτοχος διπλώματος UEFA B, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν ως πρώτος προπονητής της κ15 του ΠΑΣ Γιάννενα.

Η δημιουργία των τμημάτων υποδομής αποτελεί για την νέα διοίκηση τον θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο θα χτιστεί το μέλλον της Βασίλισσας του Βορρά. Αναλογιζόμενοι την ευθύνη του εγχειρήματος, θα δουλέψουμε με μεθοδικότητα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών παρακαλούμε να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6944951703 ή με αλληλογραφία στο tasosanthimiadis@hotmail.com”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected